Σεβόμαστε το απόρρητό σας. Δεν θα πουλήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα μηνύματα που στέλνετε σε χρήστες του Speedy Net είναι προσωπικά και δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα άτομα ή ιστότοπους. Ο κωδικός πρόσβασής σας αποθηκεύεται κρυπτογραφημένος στη βάση δεδομένων μας.
Το προφίλ σας στο Speedy Net είναι ορατό σε όλους, αλλά μπορείτε να επιλέξετε με ποιον θα μοιραστείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ημερομηνία γέννησής σας. Εάν έχετε εγγραφεί στο Speedy Match, το προφίλ σας στο Speedy Match θα είναι ορατό μόνο σε άτομα που ταιριάζουν μαζί σας σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε ορίσει στον ιστότοπο και με τα οποία ταιριάζετε κι εσείς σύμφωνα με τις δικές τους ρυθμίσεις. Το προφίλ σας στο Speedy Match δεν θα εμφανίζεται στο Google και δεν είναι ορατό σε άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα στον ιστότοπο.
Εάν έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας στο Speedy Net ή στο Speedy Match, το προφίλ σας σε αυτόν τον ιστότοπο θα διαγραφεί και δεν θα εμφανίζεστε στα αποτελέσματα αναζήτησης άλλων χρηστών στον ιστότοπο. Σημειώστε ότι η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Speedy Net απενεργοποιεί αυτόματα και τον λογαριασμό σας στο Speedy Match. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνο τον λογαριασμό σας στο Speedy Match, οπότε ο λογαριασμός σας στο Speedy Net θα παραμείνει ενεργός. Μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μετά την απενεργοποίησή του όποτε θέλετε.
Αν θέλετε, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Speedy Net. Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Speedy Net θα οδηγήσει αυτόματα και στη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Speedy Match. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Speedy Net, συνδεθείτε στο Speedy Net, απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Διαγραφή λογαριασμού» (στο μενού «Επεξεργασία προφίλ»). Συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα και επιβεβαιώστε. Λάβετε υπόψη ότι ένας διαγραμμένος λογαριασμός δεν μπορεί να ανακτηθεί. Η διαγραφή του λογαριασμού είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη.